Aşağı Beydaş Ortaokulu

Vizyon: Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip evrensel değerlere saygılı sürekli gelişen bir okul olmaktır

Misyon: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam, toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8:30/15:00
Isınma: kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: var.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 140
Diğer Hususlar: İl/İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine uzaklığı 38 km´dir. İlçe Merkezine uzaklığı 13 km´dir.Şanlıurfa dan gidiş geliş yapan öğretmenler vardır.Ulaşım sıkıntısı yoktur

Telefon - 05076446331 Okul Müdürü

WEB - https://asagibeydasortaokulu.meb.k12.tr

Adres - AŞAĞIBEYDAŞ MAH. GÜNER KÜME EVLERİ NO 59 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :normal

Yerleşim Yeri - AŞAĞIBEYDEŞ MAH. AŞAĞIBEYDEŞ SK. NO 55 İÇ KAPI NO 55

Adres - AŞAĞIBEYDAŞ MAH. GÜNER KÜME EVLERİ NO 59 AKÇAKALE / ŞANLIURFA

Ulaşım Ulaşım Okul ana yola 900 metre uzaklıktadır. Yerleşkedeki kişiler kendi araçlarıyla ulaşımı sağlamaktadırlar ya da ana yola kadar yürüyüp, yoldan otobüse binmektedirler. Öğretmenler ise kendi araçlarıyla ya da yakın okullardaki öğretmen arkadaşların araçlarıyla gidiş-geliş yapmaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 12 km